Acun Ilıcalı ile evliliğini sonlandıran Şeyma Subaşı, ardından başladığı aşk hayatına devam ediyor. Karantina sürecinde İstanbul’daki evinden dışarı çıkmayan Şeyma Subaşı ve Guido Senia, sık sık spor yapıyor. Subaşı, DJ sevgilisi ile birlikte oruç tuttuklarını söyledi. “Evet Guido da 3 gündür benimle oruç tutuyor yani çalışıyor diyelim. Su içiyor sadece.” yazdı.
Subaşı, ev karantinasında sevgilisiyle birlikte yemek yapıp, bol bol kitap okudu. Günlerdir evden çıkamayan Subaşı, sosyal medya hesabından, takipçilerine temizlik yaptığı anlarını da paylaşmıştı. Şeyma Subaşı, gerek Türk medyasında gerek yurt dışında çok sayıda takipçiye ulaşmayı başardı.
1984 İstanbul doğumlu. Ege Üniversitesi işletme yönetimi bölümü mezunu. Habercilik sektöründe 6 yıldır editörlük hizmeti vermektedir.
E-posta: veysi@haberego.com